SILDÀVIA: nou single 'Els Mars del Sud' i nou disc el 20 gener


 

'Els Mars del Sud' és aquell lloc metafòric on trobar-se o retrobar-se. És un lloc de calma i de reflexió sobre el pas del temps. En aquest video Sildàvia ens parla de llum, i també de com cartografiar -la, de com pasar una vida sencera intentant saber com funciona i cap a on va exactament aquest camí. Es tracta d'anar-lo aprenent sabent lo fràgil i volàtil que pot ser. Però el nou single també ens parla dels grans moments viscuts i d'aquesta recerca constant de la llum, és a dir de la felicitat. En definitiva, la constatació de que aquesta constant no acaba mai, ni comença. De nou, la idea del temps i l'existència sempre present a l'univers de Sildàvia.



'Cartografia de la llum’ (Escènica Cultura, 2023), és el nou disc de Sildàvia. Després de debutar amb un doble àlbum de 16 cançons ('El capvespre dels déus', 2021), ara ens presenten un disc amb cançons més concretes i lluminoses. Tot i això, mantenen la mateixa èpica que els caracteritza, consolidant el so i el discurs de la banda de Molins de Rei (Barcelona) que viu entre el rock progressiu, el pop i el folk.

El seu nou àlbum 'Cartografia de la llum' estarà disponible a partir del 20 de gener a totes les plataformes digitals. A més, Sildàvia presentarà en vinil el seu disc a l'abril. La presentació oficial del disc tindrà lloc el dissabte 11 de febrer a Barcelona, ​​sala La Nau. Les entrades ja estan a la venda aquí.