///  LUW  ///

 

 
///CAT/// Lluís Costa, l'ànima darrere de LUW, posseeix un gran bagatge en el món de la música, acompanyant en directe i produint a artistes com Adrià Puntí ('La clau de girar el taller', millor disc català de l'any), Kitsch, Costa 59 o Pulpopop entre molts altres. En el seu propi estudi de gravació Soundclub Studio, també ha gravat per Rosario o Sílvia Pérez Cruz. Ha compartit escenari amb Iggy Pop, col·laborat amb Maria de la Mar Bonet i ha estat reconegut com un dels millors guitarristes del país.

'Viatge a la immensitat' (LCB Music) surt a la venda el 15 de gener. Sens dubte, un dels discos imprescindibles de l'2021, gestat des de Girona.

 
 
 
///ESP/// Lluís Costa, el alma detrás de LUW, posee un gran bagaje en el mundo de la música, acompañando en directo y produciendo a artistas como Adrià Puntí ( 'La clau de girar el taller', mejor disco catalán del año), Kitsch, Costa 59 o Pulpopop entre muchos otros. En su propio estudio de grabación Soundclub Studio, también ha grabado para Rosario o Silvia Pérez Cruz. Ha compartido escenario con Iggy Pop, colaborado con Maria del Mar Bonet y ha sido reconocido como uno de los mejores guitarristas del país.

'Viatge a la immensitat' (LCB Music) sale a la venta el 15 de enero. Sin duda, uno de los discos imprescindibles del 2021, gestado desde Girona.