///  TONA GAFAROT  ///

 

 

 

///CAT///  Tona Gafarot és una cantant i compositora de Llambilles (Girona). Té dos treballs de llarga durada: 'Alba Sísmica' (Autoeditat, 2014) i 'El foc, el caliu i la cendra' (Comiuniti Music, 2021).

 
L'any 2012 va guanyar el concurs Altaveu Frontera de Sant Boi de Llobregat. Més tard, l'any 2015, va guanyar el primer premi al Concurs de la Cançó de Salitja, amb la cançó 'Adela'. 
 
El juliol del 2013 va fundar Les Anxovetes, el grup d’havaneres en femení, on fa la veu de contralt. També forma part del septet vocal format per Les Anxovetes i The Hanfris Quartet, els quals ofereixen l’espectacle The Beatles A Cappella Tribute
 
Ha col·laborat en diversos projectes com a corista, en discos de grups com Los Sírex, Le Croupier, Howlin’ Dogs, La Senyoreta Descalça, La banda del Yuyu, Big Black Rhino, Els Atrapasomnis, Grateful Blues, The Hanfris Quartet, Acousters, Arjau, Sesc PJ o Fina!, entre altres.
 
Tona Gafarot s’acompanya d’una banda formada pels músics Emili Bosch (Medusa Box, b1n0) als sintetitzadors i a les guitarres elèctriques, Jordi Bosch (Medusa Box) al baix, Toni Molina (The Gruixut’s, Mazoni, Sanjosex, Miquel Abras, Adrià Puntí, XebiSF) a la bateria i Adrià Bravo (Medusa Box, Teletexto) al piano elèctric i sintetitzadors.
 
 
///ESP/// Tona Gafarot es una cantante y compositora de Llambilles (Girona). Tiene dos trabajos de larga duración: 'Alba Sísmica' (Autoeditado, 2014) y 'El foc, el caliu y la cendra' (Comiuniti Music, 2021).
 
En el año 2012 ganó el concurso Altaveu Frontera de Sant Boi de Llobregat. Más tarde, en 2015, ganó el primer premio en el Concurs de la Cançó de Salitja, con la canción 'Adela'.

En julio de 2013 fundó Les Anxovetes, el grupo de habaneras en femenino, en el que hace la voz de contralto. También es parte del septeto vocal formado por Les Anxovetes y The Hanfris Quartet, los cuales ofrecen el espectáculo The Beatles A Cappella Tribute.
 
Ha colaborado en diversos proyectos como corista, en discos de grupos como Los Sírex, Le Croupier, Howlin' Dogs, La Señorita Descalza, La banda del Yuyu, Big Black Rhino, Els Atrapasomnis, Grateful Blues, The Hanfris Quartet, Acousters, Arjau, Sesc PJ o Fina!, entre otros.
 
Tona Gafarot se acompaña de una banda formada por los músicos Emili Bosch (Medusa Box, b1n0) a los sintetizadores y las guitarras eléctricas, Jordi Bosch (Medusa Box) al bajo, Toni Molina (
The Gruixut’s, Mazoni, Sanjosex, Miquel Abras, Adrià Puntí, XebiSF) a la batería y Adrià Bravo (Medusa Box, Teletexto) en el piano eléctrico y sintetizadores.